Contact / Bezoek

# Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact op met ons secretariaat:
Harry ter Horst, Vegerinkskamp 38b, 7437 GA Bathmen
E-mail: info@bathmensebeiaard.nl , telefoon 0570543026.

# Wilt u alleen of met een kleine groep een bezoek brengen aan het carillon in de toren, dan kan dat op afspraak met ons secretariaat (zie hierboven).
Twee keer per maand, op de 1e en 3e zaterdag van de maand, speelt onze beiaardier van 11:00 tot 12:00 uur. Dit is een mooie gelegenheid voor een bezoek waarbij u het bespelen zelf kunt volgen, en Jan Willem Achterkamp tussen het spelen door wat kan vertellen over carillon en bespeling. Indien gewenst kan hierbij ook de middeleeuwse kerk bekeken worden.

# Bezichtiging van het carillon in de toren, en de middeleeuwse kerk met zijn muurschildering en het Holtgräve orgel, is voor groepen ook mogelijk als onderdeel van een rondwandeling door het dorp in het kader van ‘happen & stappen’. Hiervoor kunt u contact opnemen met het infopunt van Bathmen Promotie.