2017 Juniconcerten

 

De Juniconcerten 2017
Ze waren weer bijzonder leuk. En …… de weergoden waren ons welgezind.
Dank aan de Bathmense muziekgezelschappen en verenigingen, zij geven het concert een speciaal tintje.
 
 soloconcert
vrijdag 30 juni 2017
Verzorgd door Jan Willem Achterkamp. ‘Voor elk wat wils’ was weer een gezellige avond met  herkenbare liederen en klassieke stukjes. De stoelen waren weer goed bezet, en het programmaboekje voorzag de toehoorders van tekst, zodat meezingen (neuriën) geen probleem was.
concert met Vinočanka
vrijdag 23 juni 2017
Carillonspel samen met blaaskapel Vinočanka.
De blaaskapel wist het kerkplein te betoveren met tsjechische klanken, en onze beiaardier voegde daar carillonspel aan toe. De kapel, met koperblazers uit Bathmen, Laren en Lochem, bestaat al 20 jaar. Toeschouwers hebben kunnen genieten van muziek, en …koffie.
concert met Trimgroep
vrijdag 16 juni 2017
Carillonspel samen met de Trimgroep van ABS: een unieke samenwerking. Onder leiding van Martje Godschalk en Winand Lichtenberg, heeft het rondje om de Kerk er weer een betekenis bijgekregen.
concert met ‘Bêkezangers’
vrijdag 9 juni 2017
Het mannenkoor, onder leiding van dirigent Gerrit Overmeen en met begeleiding van accordeonist Wim Wiltink, heeft een aantal bekende liederen ten gehore gebracht. De naam van het mannenkoor verwijst naar de Schipbeek. Velen hebben genoten van een gezellige avond.
concert met ‘Battumse Venne’
vrijdag 2 juni 2017
Concert met de boerendansgroep ‘de Battumse Venne’ in een uniek samenspel. De dansgroep bestaat al meer dan 25 jaar en heeft als doel lokale traditionele dansen in ere te houden door kleding, dans en liedjes. Het was weer een bijzonder sfeervolle avond.