Contact / Bezoek

Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact op met ons secretariaat:
Harry ter Horst, Vegerinkskamp 38b, 7437 GA Bathmen
E-mail: info@bathmensebeiaard.nl , telefoon 0570543026.

♦ Twee keer per maand, op de 1e en 3e zaterdag van de maand, speelt onze beiaardier van 11:00 tot 12:00 uur. Dit is een mooie gelegenheid voor een bezoek aan toren en carillon. Hierbij kunt u het bespelen van nabij volgen, en tussen het spelen door kan onze beiaardier Bauke Reitsma iets vertellen over het carillon.
De toegang tot de toren is verboden voor onbevoegden.

♦ Op afspraak kunt u met een kleine groep een bezoek brengen aan de toren en het carillon.

♦ Het bezichtigen van het carillon en de  middeleeuwse kerk, met zijn muurschildering en het Holtgräve orgel, is voor groepen mogelijk als onderdeel van een rondwandeling door het dorp. Voor dit zgn. ‘happen & stappen’ kunt u contact opnemen met het infopunt van Bathmen Promotie.

N.B. Het bezoeken van het carillon is weer mogelijk.